Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
I sparemodusHar gått til innkjøpt av to kjempesøte sparebøsser! Tanken er at disse to skal inspirere meg til å spare, slik at det blir jul i år også....neida, så ille er det ikke. Men skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å spare... Kanskje disse to gjør susen? Vi får se, jeg har trua! Uansett, så er de veldig søte å se på :)
Det er vel ikke bare meg som ønsker at jeg var flinkere. Det å være blakk i slutten av måneden kan jeg vel ikke være alene om?? Det er en veldig veldig kjip følelse uansett, livet begrenser seg virkelig uten penger, selv om det absolutt ikke er det viktigste i verden. Har det jeg trenger til å leve uansett. så jeg klager ikke. Im happy!!! Men skulle fortsatt ønske jeg hadde sterkere viljestyrke når det gjelder innkjøp og sparing. Ønsk meg lykke til ! :)


  

Min hverdags boble
kjempe fine sparebøsser:)
30.08.2011, 17:13
URL: http://minhverdagsboble.blogg.no
Minminivilla
Ha ha to sjeler med samme tanke altså - bare det at jeg fant en gammel sparebøsse i glass som jeg hadde da jeg var liten og en i tre med metallbilde oppå. Ja ja da får vi se hvem som klarer å spare da! Vi kan jo utfordre hverandre. Jeg har ikke fylt bensin på bilen på lenge - sykler på jobb - og da gidder jeg ikke sykle for å gå ut å spise! Det er to digre utgiftsposter for min del. Dessuten kommer jeg meg ikke i interiørbutikker det er vel den største tulleutgiften min og klesbutikkene får være i fred ;) Jeg handler ikke i kjedelige daglivarebutikker og betaler for mye for dagligvarer, firstprice er jeg ikke god på ;( Har til og med anskaffet ny boktil å holde regnskap på pengene - men jeg vet at budsjettet sprekker fordi jeg reiser til Nepal før jul. Hvordan har du tenkt å spare da????? Gi meg noen gode tips - vær så snill ;)))))
30.08.2011, 17:18
URL: http://www.minminivilla.blogg.no
Malin Erika
For noen søte sparebøsser ;)
30.08.2011, 21:32
URL: http://superdiva.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Malin Erika: Takk for det, ugla er kjøpt i sverige(husker ikke hvor) og grisen er ifra Kremmerhuset :)
30.08.2011, 21:35
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Minminivilla: Hehehe, snakk om å tenke likt ja ! :) Din sparebøsse var nok lurere enn min, måtte kjøpe for å begynne å spare jeg hehe :) Så flink du er som sykler til jobben, wow. Kan gjøre det jeg og, men er for lat..uff hehehe..Høres ut som du er på GOD vei til å spare da, regnskapsbok er kjempelurt tror jeg, da blir det mer synlig hva man "kaster bort" penger på...vi får motivere hverandre! Har dessverre ikke noen supertips her altså, annet enn at vi må skjerpe oss!! Hehe :) Lykke til :)
30.08.2011, 21:37
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Min hverdags boble: Hyggelig :)
30.08.2011, 21:38
URL: http://anettesboble.blogg.no/
FrkAxelsson
Vi har en sparebøsse i gangen, veldig greit å putte småpenger på der. Blir penger ut av det også :) Og nei du er IKKE alene om å være blakk i slutten av måneden ;) Men hvor har du kjøpt den uglen?? Den var utrolig kul!
30.08.2011, 22:04
URL: http://frkaxelsson.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
FrkAxelsson: Hehe, godt å høre at jeg ikke er aleine, regna ikke med å være det ;) Ugla har jeg kjøpt på en interiør-butikk i Sverige, husker dessverre ikke navnet.."Home Art" står det under den iallefall :)
30.08.2011, 22:13
URL: http://anettesboble.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits