Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Har jeg funnet skoene??

Muligens...♥

 

 

 

Disse er lave, og egentlig akkurat slik jeg har sett de for meg. Jeg er 176 cm, og mannen 180, og jeg vil ikke være høyere enn han på akkurat denne dagen, derfor har jeg leenge leitet etter de perfekte LAVE skoene...uten hell så langt...derfor hopper hjertet ett ekstra hopp når jeg så disse, herlig!!

 

Det går mye i bryllup om dagen, er faktisk bare 8 og en halv måned til! Oi oioi.....MYE som skal gjøres, ordnes, planlegges og evt delegeres. Masse små ting som man egentlig ikke tenker på, men som kanskje gjør helheten.. En ting er sikkert, det er GØY å planlegge . Vi gleder oss masse begge to ♥

Har lekt litt med tanken på ha to par sko også. Siden disse er lave, har jeg litt lyst på ett par høyæla i tillegg...helst i søvfarga og glitrende...sukk....men ikke skyskraper-høye heller, maks 8 cm...kanskje...mhmmmm....

Kanskje med en slik morsom detalj...something blue ... :)

 

 

Nå skal jeg lage Carbonara med squash istedenfor pasta...det blir spennende...nyt kvelden videre alle sammen :)


  

kristinesside
Likte veldig godt de skoene!! Jeg er bare en liten cm lavere enn mannen, derfor trenger jeg også lave sko å bytte til etterhvert, iallefall til utpå kvelden. Hvor fant du disse ballerinaene? :)
09.10.2011, 18:55
URL: http://kristinesside.blogg.no
weddingbee
8 og en halv måned til? Gifter deg ikke tilfeldigvis 23. juni 2012 du også? =)
09.10.2011, 22:02
URL: http://www.weddingbee.blogg.no
trineisaksen
Herlige sko!:D helt nydelige
10.10.2011, 18:55
URL: http://trineisaksen.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
trineisaksen: Det syns jeg og :) :)
10.10.2011, 19:33
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
weddingbee: JOOOOO :D så høy at vi har samme dato, da kan vi følge med på hverandre og komme med tips o.l hehe :) Mye i orden hos deg heller?
10.10.2011, 19:33
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
kristinesside: Takk takk :) disse fant jeg på brandos.no! Og takk og lov for det, har leita i noe som føles som en evighet :)
10.10.2011, 19:35
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).
Nydelige sko! Jeg er enig i deg med at det vil se finest ut om du ikke er høyere enn mannen din, eller din tilkommende mann da, på den store dagen. Jeg synes det ser litt komisk ut rett og slett når damene ruver høyt til værs med en liten kar på siden av seg. Klokt valg med slike sko i alle tilfeller. Husk at det blir en lang dag, mye gåing og dansing, og da er det dumt hvis et par ubehagelige sko skal ødelegge hele morroa : (
10.10.2011, 21:22
weddingbee
=D føler at jeg stadig kommer på nye ting som må/kan gjøres, men tror det meste er under kontroll =) Hva med dere? Mye som gjenstår?
10.10.2011, 21:43
URL: http://www.weddingbee.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits