Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Lavkarbo-brød!Dette bildet sier vel dere at jeg ikke er noen topp-husmor hehe. Brød fra pose er faktisk ganske greit til tider. Og dette brødet har vært utsolgt lenge, så når det var tilbake måtte jeg hamstre litt. Nå har jeg til en liten stund .Alt klart for "baking" :)

Alt mikset sammen og klart for ovnen. Gleder meg til å smake nybakt brød med egg på..mhmmm

Nå er det bare å vente....ligge på sofaen med solglimtet og veeeeente....Det lukter veldig godt :)Har dere smakt dette lavkarbo-brødet?


  

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).
Har ikke smakt det nei. Er ikke med på "lavkarbo-bølgen" som jeg har fått med meg at veldig mange andre er med på, eller hva jeg skal kalle det. Vet faktisk ikke helt hva det går ut på ? Nybakt brød er jo bare deilig i seg selv, og innlegget ditt minner meg på at jeg faktisk har kjøpt en pose for flere uker siden, med brødblanding som skal blandes med vann og kanskje noe annet som jeg ikke husker i farten, og heves over natten i kjøleskapet. Nå fikk jeg lyst til å prøve den, slik at vi kan ha nybakt brød i morgen tidlig. Det er jo litt luksus i hverdagen. "Pose-mat" kan være helt OK det, synes jeg. Ha en fin kveld!
12.10.2011, 17:59
NATURLIGSTEMNING
Ja har prøvd, se eget blogginnlegg hos meg :-) Har litt salt og urter i jeg , kjempebra brød !
13.10.2011, 08:38
URL: http://www.naturligstemning.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits