Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Snart ferdig med å male stolene + loppefunn

 

Dro med meg mannen på loppemarked i dag tidlig. Ikke det aller beste jeg har vært på, men ikke det verste heller. Dro med meg to lysestaker i messing hjem, med tanker om å spraye de enten hvite eller sølve...blir nok sølv om jeg tenker meg om...Om noen har tips så er det bare å komme med de :)

Ganske høye og fine syns jeg, tror de blir riktig så pene i sølv. De skulle ha 5 kr for en. Jeg bare : 5 KR??? la oss si 50 så tar jeg begge to :) Pengene gikk jo til Røde Kors , så det var en god sak. Da ble både de og jeg fornøyde.

I går tok jeg det tredje strøket totalt på kjøkken-stolene mine. Fra før av hadde de to strøk med grunning. Skal vurdere om jeg tar ett malingsstrøk til. Neste skritt etter det er å finne noe fint stoff så jeg kan trekke om putene. Blir så bra! Målet har vært å bli ferdig til jul, og det ser svært lovende ut :) Er ganske treig, så må ha mål med god tid, ellers blir jeg så skuffa hehe :)


Nå skal jeg slappe kose meg på sofaen med The Time Traveler`s Wife" på tv en...en herlig kjærlighets film som jeg aldri ser ut til å bli lei! Og det er ganske utrolig til å være meg, jeg klarer sjelden å se en film to ganger uten å kjede meg og bli rastløs..Så denne anbefaler jeg!! ( om du liker kjærlighetsfilmer da) :)

 

Ha en super søndag videre alle sammen!


  

Veronica
så flink du er :) Blir nok kjempe fine dei lysestakane! og gleder meg til ferdig resultat av stolane.
13.11.2011, 13:59
URL: http://sharmi.blogg.no
ernashus
Gleder meg til å se stolene ferdigmalte, de ser fine ut! Og lysestakene tror jeg blir kjempefine i sølvfarge. Ha en flott søndag videre!
13.11.2011, 14:00
URL: http://ernashus.blogg.no
Jonas Bech
Kos deg i dag :-)
13.11.2011, 14:23
URL: http://jonasbech.blogg.no
Anne - mamma til Julie <3
spennende :)
13.11.2011, 14:34
URL: http://fremtidigefruhansen.blogg.no
vaniljeogpepper
Råtøffe detaljer i stakene,de blir jo lekre når dem er ferdig malt i sølv,tror jeg og blir best:))
13.11.2011, 19:22
URL: http://vaniljeogpepper.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits