Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Gaveliste til bryllupet

Kan dere hjelpe oss? Vi sliter faktisk litt her..... Ja, hva skal en ønske seg. Når man må be om tips for gaveønsker , da kan man vel ikke klage. Da har man det godt! Og vi føler egentlig at vi har det vi trener. Som jeg ahr skrevet før, så ønsker vi oss en kjøkkenmaskin, den vi har nå er ifra 70 tallet, den funker, men er en del funksjoner jeg savner på den, som jeg heller ikke får kjøpt fordi maskinen er for gammel. Derfor ønsker vi ( mest jeg) oss denne :

Annet som vi ønsker oss er :

Strykejern...kanskje det blir mer GØY hvis det er i rosa?

 

Tefloner kjeler......

Deler fra middagssettet fra Porsgrund som jeg troooooor heter Ramona...

Pip serien!!! Samler både på beige og rosa

Om det er noen som kjøper interiør ting, så er hvitt og sølv viktige stikkord :)

(Alle bildene er fra google)

 

Jeg vet at vi blir glade uansett hva vi får, vi er langt i fra kravstore. Men har lyst til å ha en slags liste , så jeg vet hva jeg kan svare når folk spørr. Vet det er mange som er takknemlige for å ha en liste å følge, slik at de vet at gaven blir "bra".

Hva ville du hatt på din ønskeliste til bryllupet? Eller om du er gidt, hva hadde du på listen?

Nå er jeg straks på vei til jobb. Blir en lang dag, lang men morsom. Skal på shopping rett etter jobb med min kjære. Det kan bli utfordrende på flere måter. Vi skal se etter nye ardinstenger ( jeg skal ENDELIG få hvite hurraaaa ) og annet div. Skal også en tur innom ikea og kjøpe en del "nødvendige" ting :)

Ha en FLOTT mandag! ★


  

lindevegen
du kan jo ønske deg penger da, om dere ikke veit hva dere vil ha, så er jo det bedre enn å bare skrive ned noe bare for å ha ei liste?:):)
14.11.2011, 13:14
URL: http://lindevegen.blogg.no
Minminivilla
Fat - kake og middagsfat - og et skikkelig bestikk som dere har prøvd ikke bare sett bilde av. Jeg fikk alt vi ønsket oss og faktisk var skjærefjøl og kniver i bruk hver dag helt til etter sølvbryllup. Kopper og pynt blir man lei av når stilen endrer seg, men ting til servering blir man ikke lei av så raskt. Bare et hint fra ei som har vært gift sikkert lenger enn du har levd, og som vet hva som fremdeles er i bruk ;) Lykke til og kos deg videre. Var du inne og så på blomsterkunstneren jeg sendte deg? KOS DEG MED PLANENE
14.11.2011, 21:47
URL: http://minminivilla.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits