Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
En liten gave som kan vokse seg STOR !

Flax-julekalender.

Lurer på hvor lang tid det tar før jeg har åpnet alle...hehe...tålmodighet har aldri vært min greie. Når jeg var liten, åpnet jeg alltid ( uten unntak) en gave før julaften. Selvfølgelig i det skjulte, så jeg ble en mester på å pakke opp og pakke igjen slik at ingen merket noe. Gode juleminner hehehe.... ♥

Må begynne å planlegge min julekalender til boblemannen(navnet kommer av bloggnavnet mitt, anettesboble hihihi....) . Han fortalte meg i går at, joda, han var godt i gang med kalenderen til meg. Jeg må innrømme at jeg blei litt paff da, vi har aldri gitt hverandre julekalender før. Jeg har hvert år hintet om at vi kan gi det til hverandre. En liten gave hver dag i desember hadde jo vært koselig. Når jeg var liten hadde jeg aldri sånn kalender, kun sånn sjokoladekalender(og godt fornløyd med det). Så dette året blir min aller første jul med pakke-kalender, jeg GLEDER meg :)

Men, hva skal jeg gi til han da? Lekte litt med tanken på å gi han en forskjellig øl-type flaske hver dag. Men jeg må jo variere litt..

Noen som har tips?


  

FrkAxelsson
Jeg er fan av at man ikke alltid må gi hverandre ting eller godis, så hva med å feks 1 time massasje, en hjemmelaget middag med god vin, oppvask freepass, gå en tur sammen, du spanderer lunsj en lørdag, kinotur osv. Da får man også satt av tid til være sammen og finne på ting :)
17.11.2011, 14:08
URL: http://frkaxelsson.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
FrkAxelsson: Enig me deg, har vært inne på tanken selv så tusen takk for mange gode ideer :) Mye mer koselig med noe sånt, da får man tid sammen og skaper gode minner
17.11.2011, 15:36
URL: http://anettesboble.blogg.no/
trineisaksen
SV: Ja det er kjempeartig:D Og veldig studentvennlig;)
17.11.2011, 16:58
URL: http://trineisaksen.blogg.no
Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).
He, he! Kjenner meg igjen! Jeg ble også en mester i åpning og lukking av pakker. Det var ikke alltid jeg nøyde meg med å se bare på en pakke. Et år visste jeg innholdet i ALLE pakkene, uff for en unge. Litt vanskelig å spille overrasket da, og ikke så spennende, så jeg gjorde ikke det flere ganger, men EN liten titt på EN pakke måtte jeg liksom bare ha.

Koselig påfunn deg og mannen har, men litt vanskelig med idéer kanskje. Synes én type forskjellig øl var et godt forslag : )
18.11.2011, 08:44
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Sofies Villa (Hanne: Hehee, godt å høre vi er flere :) Var så spennende å titte på gavene uten lov.. :)
19.11.2011, 22:19
URL: http://anettesboble.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits