Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
For feig for facebook

Jeg har både twitter og bloglovin. Dette er sider hvor du visstnok kan følge meg. Ikke sikker på åssen dette funker men registrerte meg ihvertfall . Skjønner mest av twitter. Hvis du vil følge meg så trykk på bildene under her :

 

 
https://twitter.com/#!/AnettesBoble
 
 

Men facebook derimot. Det syns jeg er litt skummelt. Mest fordi jeg ikke blogger "åpent". Det er faktisk få som vet om bloggen min.  Kun to venner, samboer, mamma og pappa...Vet ikke hvorfor men. Kanskje jeg er for selvkritisk? Redd for hva andre vil synes, da er det lettere å gjemme seg bak ett anonymt nick..mhmm...

 

Jeg ser det er mange bloggere som har sin egen side på Facebook, hva slags respons har dere fått på det? Noen som har vært negative om bloggen deres?

 

  

Siv-Inger
Jeg vet også om bloggen din! Alt du legger ut på bloggen ligger jo åpent for hvem som helst. På facebook har du mer kontroll med hvem som kan lese. Du kan jo se hvor mye du kan finne ut om meg på facebook, kontra her i blogg.no
21.11.2011, 15:51
URL: http://www.residenssimonsen.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Siv: Ja det er sant hehe...men du vet ikke HVEM jeg er, det var det jeg mente...Blir på en måte offisielt hvis jeg legger de ut på face....redd for bygdedyret kanskje? er også veldig forsiktig med biler her på bloggen..Syns selv jeg er grådig modig når jeg har bilde av meg selv osm profil-bilde...
21.11.2011, 15:56
URL: http://anettesboble.blogg.no/
Siv-Inger
Du kan jo bestemme selv på facebook også... jeg har bare lagt ut et bilde av meg på facebook, og jeg legger ikke ut bilder av ungene. Mannen min har lagt ut noen bilder. Bilder som andre har tatt og lagt ut kan du kontrollere. iallefall fjerne evt link til deg om du vil, slik at folk ikek kan søke dem opp via deg.
21.11.2011, 15:59
URL: http://www.residenssimonsen.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Siv: kan man?? mhmm...mye jeg ikke kan skjønner jeg hehe. Men er jo en større risiko for å bli "oppdaget", men er nok bare jeg som er paranoid :) Takk for tips.
21.11.2011, 16:02
URL: http://anettesboble.blogg.no/
sersjantnilsen
Er ikke "alle" på facebook nå a? Jeg har en personlig fb bare, en med litt over 100 venner. Det er venner jeg hilser på når jeg treffer de ute. De som ikke gidder hilse tilbake trykker jeg "delete" på.. Og jeg har kanskje 4 bilder på fb.. Det hjelper en å holde litt orden på hva folk driver med vettu, for oss veldig nysgjerrige.. Men egen facebook side for bloggen min har jeg ikke. Ser at mange har det også.. Var det kanskje det du mente?
21.11.2011, 17:46
URL: http://sersjantnilsen.blogg.no
Siv-Inger
Jeg har mange venner på facebook da. Men bruker ikke facebook så mye heller, er mer aktiv på bloggen enn facebook. Men jeg linker mange av mine innlegg på bloggen til facebook. Har nok lagt til litt for mange bekjente på facebook.
21.11.2011, 19:30
URL: http://www.residenssimonsen.blogg.no
ChristinAmour
Jeg må si jeg kjenner meg veldig godt igjen i dette inlegget. Jeg har selv ikke fortalt mange om bloggen min, og tør i hvertfall ikke reklamere for den på FB. Føler at jeg ikke er helt klar for kritikerne der ute. Men vi får se. Kanskje en dag er jeg tøff nok.
22.11.2011, 00:33
URL: http://www.christinamour.blogg.no
Lene's hus og hjem
Er litt usikker på om du kan lage en "skjult" side på fb, ettersom at folk får opp hvis man liker siden. Jeg har egen fb-side til bloggen, og har fått veldig mye positiv respons. Jeg var og veldig nervøs for å lage min fb-side, men angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det :-) :-)
25.11.2011, 20:10
URL: http://ldskaara.blogg.no
Anettes Boble - interiør og hverdagsprosjekter:)
Lene's hus og hjem: Tror nok ikke man kan lage skjult side, men det trenger ikke å vises hvem som har oppretta sida. Var litt for skummelt for meg dette, så gjorde slik at siden ikke er offisiell mer...Tøff du er da, beundrer motet ditt :)
02.12.2011, 23:19
URL: http://anettesboble.blogg.no/Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits