Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Sanger til kirken

Dette er noen av de alternativene vi har til sangene til kirken. Vi gifter oss 23 juni 2012 ( Sankthansaften ) Er virkelig en jungel av fine sanger der ute, drømmer meg bort i jakten. Vil så gjerne finne den perfekte sangen! Også vil jeg ikke ha noen typiske bryllupssanger, slik som Celine Dion eller Shania twain..kresen også vettu huff hehe....

 Har du noen tips til fine sanger, så skriv det gjerne til meg, da blir jeg glad :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hva syns du om sangene? Noen tips?3 Kommentarer


Gaveliste til bryllupet

Kan dere hjelpe oss? Vi sliter faktisk litt her..... Ja, hva skal en ønske seg. Når man må be om tips for gaveønsker , da kan man vel ikke klage. Da har man det godt! Og vi føler egentlig at vi har det vi trener. Som jeg ahr skrevet før, så ønsker vi oss en kjøkkenmaskin, den vi har nå er ifra 70 tallet, den funker, men er en del funksjoner jeg savner på den, som jeg heller ikke får kjøpt fordi maskinen er for gammel. Derfor ønsker vi ( mest jeg) oss denne :

Annet som vi ønsker oss er :

Strykejern...kanskje det blir mer GØY hvis det er i rosa?

 

Tefloner kjeler......

Deler fra middagssettet fra Porsgrund som jeg troooooor heter Ramona...

Pip serien!!! Samler både på beige og rosa

Om det er noen som kjøper interiør ting, så er hvitt og sølv viktige stikkord :)

(Alle bildene er fra google)

 

Jeg vet at vi blir glade uansett hva vi får, vi er langt i fra kravstore. Men har lyst til å ha en slags liste , så jeg vet hva jeg kan svare når folk spørr. Vet det er mange som er takknemlige for å ha en liste å følge, slik at de vet at gaven blir "bra".

Hva ville du hatt på din ønskeliste til bryllupet? Eller om du er gidt, hva hadde du på listen?

Nå er jeg straks på vei til jobb. Blir en lang dag, lang men morsom. Skal på shopping rett etter jobb med min kjære. Det kan bli utfordrende på flere måter. Vi skal se etter nye ardinstenger ( jeg skal ENDELIG få hvite hurraaaa ) og annet div. Skal også en tur innom ikea og kjøpe en del "nødvendige" ting :)

Ha en FLOTT mandag! ★2 Kommentarer


Så langt har vi kommet i planleggingen - BRYLLUP

 

Ting som er i orden :

- Kirke
- Lokale
- Kokk
- Sangerinne til kirken http://www.bryllupsmagasinet.no/Innkjopsguiden/Underholdning/Sangerinne-Kristin-Bjerkerud-/
- Sangene er nogenlunde klare de også.....holder de hemmelige inntil videre :)
-Toastmaster
- Forlovere til begge to
- Konditor :) men har ikke bestemt oss helt for kake, blir hvit marsipan med etasjer som sitter oppå hverandre ihvertfall. Enkel og klassisk , noe i den duren.

silver wedding cake


- Fotograf. Vi er så heldige som fikk takk i Jan Ivar Vik som skal følge oss hele dagen, sjekk de fantastiske bildene hans HER : https://www.facebook.com/?ref=logo#!/vikfoto
- Budsjett
- Fargetema
- Gjesteliste ( ble rundt 75 gjester)
- Har servietter til middag og kaffen
- Bordkortholdere

 

Ting som gjenstår:

- Hvor skal de planlagte bryllupsbildene tas?
- Mat til menyen og drikke til maten + utover kvelden ( Vi skal ha åpen bar)
 - Sangerinne til lokalet
- Finne de perfekte bryllupsringene ( på god vei)


- Sko , skal ha to par sko denne dagen. Har 1 av 2 :)
- Kjole!!! Har en i kikkerten som jeg er rimelig sikker på. Må bestilles seinest i Januar, så har fortsatt litt tid, men begynner å haste !
- Klær til han
- Bestille stoltrekk
-Duker
- Div. pynt

- Begynne å øve til brudedansen
- Bestille bryllupsreise
- Finne noen som kan filme i bryllupet
- Gave ønskeliste....syns denne er VANSKELIG! Eneste vi har satt opp som ønske er en Kitchen Aid Kjøkkenmaskin, ellers så har vi det meste til husholdningen :)
- Sette opp bryllupsplan, en detaljert plan over dagen
Sende invitasjoner


- Lage bordkort
- Musikk på lokalet ( Live eller DJ? )
- Blomsterdekorasjoner
- Blomsterbukett

- Transport fra kirken og til lokalet
-frisør og sminke

Pluss sikkert MASSE jeg har glemt :) Det er bare 7 måneder til, helt utrolig! Får sommerfugler i magen av å tenke på det. Gleder meg sånn til å gå ned kirkegulvet, bli gift og starte på vårt liv sammen med den aller aller beste ♥♥♥
Jeg føler vel egentlig at vi har det viktigste på plass, det som gjenstår er masse masse detaljer...og det er bare moro :) Stortrives med å planlegge brylluppet, sikkert noe jeg kommer til å savne når alt er over..Derfor skal jeg prøve å nyte dette til det fulle!

Her fant jeg forresten en liste...ser allerede nå at det er en del jeg har glemt å skrive her, men har god tid fortsatt :)

Ser dere noe som mangler? Tar imot all slags tips :)

 9 Kommentarer


Har jeg funnet skoene??

Muligens...♥

 

 

 

Disse er lave, og egentlig akkurat slik jeg har sett de for meg. Jeg er 176 cm, og mannen 180, og jeg vil ikke være høyere enn han på akkurat denne dagen, derfor har jeg leenge leitet etter de perfekte LAVE skoene...uten hell så langt...derfor hopper hjertet ett ekstra hopp når jeg så disse, herlig!!

 

Det går mye i bryllup om dagen, er faktisk bare 8 og en halv måned til! Oi oioi.....MYE som skal gjøres, ordnes, planlegges og evt delegeres. Masse små ting som man egentlig ikke tenker på, men som kanskje gjør helheten.. En ting er sikkert, det er GØY å planlegge . Vi gleder oss masse begge to ♥

Har lekt litt med tanken på ha to par sko også. Siden disse er lave, har jeg litt lyst på ett par høyæla i tillegg...helst i søvfarga og glitrende...sukk....men ikke skyskraper-høye heller, maks 8 cm...kanskje...mhmmmm....

Kanskje med en slik morsom detalj...something blue ... :)

 

 

Nå skal jeg lage Carbonara med squash istedenfor pasta...det blir spennende...nyt kvelden videre alle sammen :)8 Kommentarer


80 engler som passer på...

...at alle gjestene finner plassen sin ♥

 

Ett steg nærmere bryllupet! Godt å få ting på plass, selv om det kun er så enkle ting som bordkortholdere ..

 6 Kommentarer


hits