Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
En liten smakebit : Inngangspartiet :)Her kommer en liten smakebit av inngangspartiet vårt. Syssla litt med det i går. Ble ikke helt fornøyd egentlig, men kan vel ikke bli bedre akkurat nå. Skulle så gjerne ha malt muren, og  lagt stein på bakken..

 

Bare se her, så inmari stygt,fy søren...

Kunlokk her liksom...veeeldig upraktisk....hvem plasserer vel noe slikt rett ved inngangspartiet? Noen tips til å gjøre den mindre forferdelig stygg???

 

Men alt tatt i betraktning så ble det ikke så aller verst :) Legger ut flere bilder senere ikveld. Nå må jeg forberede meg til jobbmøte,

Ha en SUPER onsdagskveld videre!8 Kommentarer


Frisk start på dagen!

Våknet opp til sol i det fjærne! Fantastisk. Etter å ha våknet opp til plaskelyd utenfor vinduet i noe som føles som flere uker, er soltrålene og lyset noe av det beste på lenge.  Dette kan vel ikke bli noe annet en en BRA dag. Håper solen fortsetter å komme frem .
Ikke mye som skjer i dag egentlig, snart går turen til jobb, etterfulgt av møte. Kanskje jeg rekker å rydde litt under epletreet vårt også..som dere ser på bildet over her så trengs det! Hadde planer om å ta det løpende, men som så mange planer jeg har, så ble det med tanken..

Fikk pyntet litt ved inngangsartiet i går, skal se om jeg får lagt ut noen bilder av det ikveld :)

 

Håper at dere får en fantastisk fin dag, og at dere NYTER den!1 Kommentarer


Jippi!!!

Har akkurat vært og hentet dette nydelige kjøretøyet:


Honda CB 900

Den er en DRØM å kjøre!
Nå gjelder det bare å klare oppkjøringa da. For ingen av oss to her hjemme har motorsykkellappen, ennå! Veldig upraktisk i grunn men, heldigvis har vi ei god vennine som er villig til å øvekjøre med oss...Det er vel noe av det snilleste...

Teorien er tatt og bestått, og har tatt en del kjøretimer. Oppkjøringen er i slutten av september, ååå..gleder meg sånn !!

Har dere noen av motorsykkel-lappen?4 Kommentarer


I sparemodusHar gått til innkjøpt av to kjempesøte sparebøsser! Tanken er at disse to skal inspirere meg til å spare, slik at det blir jul i år også....neida, så ille er det ikke. Men skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å spare... Kanskje disse to gjør susen? Vi får se, jeg har trua! Uansett, så er de veldig søte å se på :)
Det er vel ikke bare meg som ønsker at jeg var flinkere. Det å være blakk i slutten av måneden kan jeg vel ikke være alene om?? Det er en veldig veldig kjip følelse uansett, livet begrenser seg virkelig uten penger, selv om det absolutt ikke er det viktigste i verden. Har det jeg trenger til å leve uansett. så jeg klager ikke. Im happy!!! Men skulle fortsatt ønske jeg hadde sterkere viljestyrke når det gjelder innkjøp og sparing. Ønsk meg lykke til ! :)8 Kommentarer


Ny dag !

Med uendelig mange muligheter! Skal jobbe så klart. Etter det tenkte jeg å fikse opp inngangspartiet vårt litt...ble inspirert av en annen blogg...hun hadde det så fint ute ved døren..se bare HER .  Sommerlig og fint , ikke sant? :) Min trenger en liten make-over..vært litt treg på akkurat det området! Men skal se hva jeg får til i dag.

Ha en finfin tirsdag alle sammen!  ☮ 2 Kommentarer


Ett hjerte til deg...

..fordi du fortjener det ♥♥

Min aller første bløtkake, lagd til en som virkelig fortjener det !

★ Nyt den lille tiden som er igjen av mandagskvelden, og god natt ★

 2 Kommentarer


Norgesglassene er på plass !

 

Etter en god omgang med vann og såpe, kunne jeg begynne å dille med de! Med litt sand, lys og bånd som jeg allerede hadde ble det så bra atte. Kjapt og enkelt :)Hva syns dere?

Nå er nok en helg over, tiden går så altfor fort, særlig når man har det gøy! Har bare kost meg sammen med jentene mine♥ , mens gutta var på hyttetur. Sleep-over, loppemarked og kino, og masse masse latter!!  :)

Håper dere også har hatt en fin helg , med mye moro! Ønsker dere en fin uke. Husk at det er ukedagene som gjør helgen så god.

★Sov godt og drøm magiske drømmer ★12 Kommentarer


OI DA.....

 

One down...5 to go....6 norges glass ble plutselig til 5...uff da...Det største glasset fikk seg en luftig tur ned trappa gitt, laaaangt der nede ligger glass-skårene! Knuste faktisk ikke før den traff gulvet!
Men heldigvis har jeg jo 5 hele glass igjen, er jo en del det og :)

Søndager er herlige, har hatt en laat morgen, og koser meg nå med egg og litt potetsalat fra i går. Sola skinner og snart skal jeg til ei vennine !

Kos dere masse i dag!! Nyt søndagen :) 6 Kommentarer


hits